Missie

Wij verwerken allerlei fruit en groente. Het liefst zo lokaal en duurzaam mogelijk geteeld en waar geen reguliere afzetmarkt voor is. We noemen dat graag tweedekans fruit en groenten en geen afval. Voor ons is het van waarde. Afspraken maken we zoveel als het kan met boeren en telers zelf. Zo weten we wie we betalen en waar onze spullen vandaan komen. Voor ons is zo werken logisch, je betaalt wat je verbruikt en gebruikt, direct aan degene die er hard voor heeft gewerkt. Zo maken we de keten duurzamer en eerlijker.
Alles is bij ons mensenwerk. Van productie, tot inpakken en distributie, we hebben ervoor gekozen om dit in eigen hand te houden.

Kansen zijn belangrijk en werken werkt. Vanuit die motivatie bieden we ook plekken aan voor mensen die een weg terug zoeken naar de arbeidsmarkt, die een tweede kans nodig hebben of die weer een nieuw weekritme zoeken. Hiervoor werken we onder andere samen met Astare.

Studenten zijn bij ons ook van harte welkom om meer te leren over voedselverspilling en hoe we daar iets tegen kunnen doen. Als erkend leerbedrijf bieden we ook stageplekken voor het MBO. Op zoek naar een stageplek? Kijk op stagemarkt wat we open hebben staan of stuur ons even een mailtje!