We leerden elkaar zo’n 12 jaar geleden kennen in de Utregse horeca en inmiddels runnen we met veel plezier sinds 2016 Twisted Jams. Sinds september 2023 in de oude stadsgevangenis aan het wolvenplein. Waar we met ons tweeën begonnen hebben we ondertussen een gezellig team. (zie ook onze Missie)
Angela (links op de foto)
“Met mijn koksopleiding en diploma van de hotelschool in Wageningen was horeca voor mij een logische keuze. Mijn stijl: goed eten koken met wat je op de markt kunt halen, met ingrediënten waarvan je de namen gewoon kan uitspreken en die bijzonder van smaak zijn. Net even anders combineren en daardoor verrassen. Zoals jam voor bij de kaas, crumble van rode bieten en eend aflakken met sinaasappel-whisky gelei.”
Mirjam (rechts op de foto)
“Horeca is al sinds mijn 16e de rode draad in mijn werk. Van bakkerij, naar restaurant en naar een combinatie van beiden als bedrijfsleider. Zelfs na mijn studie theologie bleef het kriebelen en heb ik mijn hart definitief verloren aan de horeca. Mijn ultieme doel: minder voedselverspilling en mensen inspireren met lekker eten dat ook nog duurzaam is. Zo laten we met Twisted de aarde net even iets beter achter.”