Mirjam en Angela

Mirjam en Angela kennen elkaar vanuit De Bakkerswinkel. Angela in de keuken en Mirjam in de bedrijfsleiding. Allebei met een eigen talent en sterke kanten, samen een creatief duo op een missie.

Angela Vlot - Twisted Jams - Een tweede kans voor fruit en groente

“Met mijn koksopleiding en diploma van de hotelschool in Wageningen was horeca voor mij een logische keuze. Mijn stijl: goed eten koken met wat je op de markt kunt halen, met ingredi├źnten waarvan je de namen gewoon kan uitspreken en die bijzonder van smaak zijn. Net even anders combineren en daardoor verrassen. Zoals jam voor bij de kaas, crumble van rode bieten en eend aflakken met sinaasappel-whiskey gelei.”

Mirjam van der Werff - Twisted Jams - Een tweede kans voor fruit en groente

“Horeca is al sinds mijn 16e de rode draad in mijn werk. Van bakkerij, naar restaurant en naar een combinatie van beiden als bedrijfsleider. Zelfs na mijn studie theologie bleef het kriebelen en heb ik mijn hart definitief verloren aan de horeca. Mijn ultieme doel: minder voedselverspilling en mensen inspireren met lekker eten dat ook nog duurzaam is. Zo laten we met Twisted de aarde net even iets beter achter.”